SPECIALISATIE

Door mijn opleiding Media, Informatie en Communicatie heb ik een brede kennis ontwikkeld en vind ik veel gebieden van de media wereld erg interessant.

Mijn focus ligt bij het presenteren en maken van promotievlogs, maar er zijn ook andere aspecten die ik erg leuk vind om te doen. Aspecten zoals vormgeven, filmen, monteren, fotograferen, interviewen en voice-overs inspreken. Wat houden deze taken in?

Vormgeven: Tijdschriften, covers, posters, flyers en dergelijke. Ik maak gebruik van Adobe Photoshop, Illustrator en InDesign. Tijdens mijn vierjarige opleiding heb ik hier veel ervaring mee op gedaan en weet ik hoe ik een goed product kan maken met deze programma's.

Filmen:
In de breedste zin: bedrijfsinformatie, presentatie, reclame, voorlichtingsvideo's enz. Tijdens mijn werkzaamheden bij RTV Oost en 1Twente heb ik vaak als cameravrouw gewerkt. Ik weet hoe ik een camera moet bedienen en de beelden op de juiste manier kan vastleggen.

Monteren: Het door mijzelf gefilmde product op de juiste wijze monteren inclusief beeldverbetering, voice-over en alles wat meer nodig is om tot een gedegen eindproduct te komen. Ik maak gebruik van Adobe Premiere Pro. Tijdens mijn vierjarige opleiding heb ik hier veel ervaring mee op gedaan. Tevens heb ik ook ervaring met Final Cut Pro.

Fotograferen: Naast filmen fotografeer ik. Deze foto's kunnen zowel gebruikt worden voor het vormgeven van producten en kunnen terug komen in filmmateriaal.

Interviewen: Dit kan gaan om een compleet interview, maar ook om de kern uit een verhaal te halen. Tijdens mijn opleiding en werkzaamheden bij RTV Oost en 1Twente heb ik dit aspect verder ontwikkeld.

Voice-overs: Een voice-overs is een belangrijk aspect bij een presentatie of film. Door dit zelf te doen in combinatie met vormgeving en beeldverwerking kan het eindproduct in zijn geheel door mij worden verzorgd, zowel in het Nederlands als in het Engels. Klik hier voor een voorbeeld van mijn voice-over

Ik kan Nederland en Engels in woord en geschrift.

Zou ik iets voor u kunnen betekenen met behulp van de genoemde aspecten hierboven?
Neem gerust contact op!