WAT IS EEN ZAKELIJKE VLOG?

Iedereen kent promotievideo's. Dit zijn vaak 'gelikte' video's. Maar er mist één ding: Persoonlijkheid! Met mijn zakelijke vlogs wil ik het persoonlijke aspect in een promotievideo terughalen.

Wat is een (zakelijke) vlog?
Een vlog (afkorting van videoweblog) is letterlijk een dagboek met videobeelden. Een vlogger filmt iets wat hij of zij belangrijk vindt en deelt het met de hele wereld.

Met een zakelijke vlog laat ik, op een persoonlijke en laagdrempelige manier, uw bedrijf of product zien. Door dit met een vlog te doen, kunnen de kijkers meekijken over de schouder van de vlogger. Ik vind zelf dat beelden meer spreken dan alleen foto's. Een foto kun je bewerken, maar met een vlog laat je de werkelijkheid zien, natuurlijk op een leuke manier!

Wat ga je doen in een zakelijke vlog?
Elke vlog is anders, omdat elke zaak/product anders is! De vlog wordt aangepast naar uw wensen. De vlog kan er (als voorbeeld) als volgt uit zien: Ik kom, samen met mijn camera, naar uw bedrijf. Nadat wij (persoonlijke of telefonisch) contact hebben gehad, praten wij nog even door waar wij het over gaan hebben. Vervolgens stel ik u vragen over uw bedrijf of product. In de vlog wordt getoond hoe uw bedrijf/product er uit ziet, wat de functie is en waarom u dit heeft bedacht. Heeft u bijvoorbeeld een sportschool? Dan kan ik een les mee doen! Bent u bijvoorbeeld een schoonheidsspecialist en heeft u een nieuwe behandeling? Ik kan deze behandeling volgen en vastleggen op beeld. 

Waarom bij Valerie Kruidenier Media?

Ik vind het altijd fijn om een product van a t/m z te maken. Maar wat houdt dit in voor u?

- U krijgt een voorgesprek. In dit gesprek (face-to-face, telefonisch of video Zoom) gaan wij het hebben over hoe u de video voor u ziet. Wat wilt u graag in de video terug zien? Wat vind u belangrijk?

- Een op maat gemaakte zakelijke vlog. Ik kom, samen met mijn vlogcamera('s) langs en leg in een paar uur uw bedrijf of evenement vast. Geen camera ervaring? Geen probleem. Wij kunnen rustig een stuk overnieuw filmen.

- Monteren. Vervolgens ga ik de video monteren. Er kan gebruik worden gemaakt van achtergrond muziek, voice-overs ect. Hierbij kan rekening gehouden worden met uw huisstijl. De lengte van de video verschilt per bedrijf. Het ene bedrijf heeft genoeg aan 2 minuten, de ander 5 minuten. Ik vind het belangrijker dat het bedrijf of evenement een goede video krijgt waarin alles is vermeld, dan dat ik alles moet 'proppen' binnen een bepaald aantal minuten.

- Laatste check. Zodra de video klaar is, laat ik de video aan u zien. Hier heeft u nog de mogelijkheid om kleine veranderingen aan te brengen. Denk hierbij aan een shot dat u niet mooi vind of een detail dat toch net anders moet. Zodra deze aanpassingen zijn doorgevoerd is de video af!

- Uw eigendom. De video wordt uw eigendom. U kunt de video op uw eigen sociale media kanalen plaatsen. Tevens plaats ik de video ook op mijn eigen sociale media kanalen voor extra 'exposure'.


PROMOTIEVIDEO

Mocht een zakelijke vlog toch niet passen bij uw bedrijf/evenement/product, is het ook mogelijk om een promotievideo te maken bij Valerie Kruidenier Media. Hierbij maak ik de video, zonder dat ik zelf in beeld kom. Een promotievideo kan een sfeervideo zijn over bijvoorbeeld een evenement of het kan uitleg zijn over een product. Het principe hierboven blijft hetzelfde. Meer informatie hierover? Neem gerust vrijblijvend contact op.