Welkom!

Mijn naam is Valerie Kruidenier. Ik ben een zakelijk vlogster en presentatrice.

Sinds kleins af aan wilde ik in de mediawereld werken. Als klein meisje van acht was ik gefascineerd door tv en alles wat hierbij hoorde. Om deze reden besloot ik om na de Havo een media opleiding te volgen. Ik heb in 2019 de opleiding Media, Informatie en Communicatie (uitstroom Journalistiek & Voorlichting) aan Saxion Hogeschool te Enschede succesvol afgerond. Mede door deze opleiding heb ik een brede kennis verkregen op diverse gebieden welke in relatie staan met mijn passies.

 VALERIE KRUIDENIER MEDIA
Ik merkte al snel dat ik het erg fijn vind om de regie in eigen handen te hebben. Zelf filmen, interviewen, presenteren, monteren. Al deze aspecten maken mij gelukkig. Daarom besloot ik om voor mijzelf te beginnen. Middenin de Coronaperiode ben ik mijn eigen bedrijf gestart, namelijk Valerie Kruidenier Media. Met mijn bedrijf maak ik zakelijke vlogs over/voor bedrijven, evenementen en producten. Ik vind het erg belangrijk om het persoonlijke aspect van een bedrijf/evenement/product naar boven te halen in een video. Dit onderscheid mij van mijn concurrenten.

In een zakelijke vlog laat ik zien hoe het bedrijf/evenement eruit ziet, wie de mensen achter het concept zijn en geef ik een kijkje achter de schermen. Je hoeft geen camera ervaring te hebben. Ik zorg ervoor dat jij je op je gemak voelt!

Door een video op deze manier te maken, zorg je op een spontane en laagdrempelige manier dat toekomstige klanten en bezoekers sneller geneigd zijn om naar jouw bedrijf/evenement te komen of juist dat ene product te kopen! Maar wat houd een zakelijke vlog eigenlijk in?
Klik HIER voor meer informatie!