RECENSIES


''Wij hebben met Valerie samengewerkt met het maken van 5 bedrijfsvlogs over het werken in de wijkzorg bij Carintreggeland. De manier waarop Valerie vlogt sprak ons, voor deze serie heel erg aan. Laagdrempelig, een goede informele sfeer, goede kwaliteit van beeld en geluid en daardoor heel toegankelijk voor de kijker. Valerie was in deze samenwerking heel enthousiast en oprecht geïnteresseerd in het vak van de zorgprofessional, waardoor de vragen die gesteld werden aan de collega, heel natuurlijk zijn.

De snelheid en directe beschikbaarheid van Valerie zorgde ervoor dat we heel snel met elkaar konden schakelen en al snel het eerste filmpje konden laten zien. We zijn heel blij met deze vlogs die we inzetten voor onze arbeidsmarktcommunicatie, zodat mensen kunnen zien wat het werken in de wijkzorg betekent!''

- Laura Rechgelt, Carrintreggeland


''Al langere tijd zat ik te denken aan een promotie video, aangezien dit steeds populairder wordt. Toen Valerie mij hiervoor benaderde was ik dan ook gelijk enthousiast.

Ik vind het zelf altijd onwennig voor de camera, maar Valerie weet hier goed mee om te gaan en leidt je zo door de video heen. Ook denkt ze goed mee in de opzet van het filmpje, ze luistert naar je wensen maar komt ook zelf met leuke ideeën. Ze gaat professioneel te werk, ze is snel met het monteren en ik ben erg blij met het eind resultaat.

Je kunt merken dat Valerie plezier heeft in haar werk en dat ze ervaring heeft in het presenteren, het was een fijne samen werking en zeker voor herhaling vatbaar!''

- Anne Hofman, Anne's Beautysalon


''In juni zag ik dat Valerie begon met een vernieuwend concept. Een concept waarbij er content gecreëerd wordt zonder een dikke commerciële afdruk. Voor Borne Beweegt was ik op zoek naar zulke content. Een eerste keer deelnemen bij een nieuwe sportvereniging is namelijk voor veel mensen een hele grote stap.

Wat doen ze zoal bij een training? Voor wie is het bedoeld? Wat zijn de voordelen? Hoe word je begeleid? Is het niet te zwaar voor mij? Waarom zou ik bij Borne Beweegt een proeftraining nemen? Allerlei vragen die maar op één manier goed inzichtelijk worden: een vlog. En wel een vlog met Valerie die zelf een proeftraining ondergaat!

Het resultaat is super geworden en het heeft geleid tot veel positieve reacties + nieuwe leden!
Valerie, bedankt!!''

- Ivar Hoekema, Borne Beweegt


''Ik ben oprecht onder de indruk op welke spontane en ontspannen manier Valerie interviewed en met name de rust die zij uitstraalt . Haar vragen zijn goed geformuleerd en ze toont interesse in haar klanten. Ga zo door want ik vind het leuk je te volgen hoe je verder groeit in je professionaliteit''

- Michiel van Haagen, Woodstock Recording Studio