TARIEVEN

Bent u enthousiast geworden over een zakelijke vlog? Wat fijn om te horen!
Omdat iedereen weer een beetje opkrabbelt uit de Corona periode, wil ik graag bedrijven en evenementen helpen om alles weer op gang te krijgen. Om deze reden heb ik een speciale Corona aanbieding:

Voor €295 excl. btw krijgt u een complete zakelijke vlog! Deze prijs is niet afhankelijk van het aantal minuten van de video. Er komen geen 'verrassingen' bij.

Wat houdt dit in?

- U krijgt een voorgesprek. In dit gesprek (face-to-face, telefonisch of video Zoom) gaan wij het hebben over hoe u de video voor u ziet. Wat wilt u graag in de video terug zien? Wat vind u belangrijk?

- Een op maat gemaakte zakelijke vlog. Ik kom, samen met mijn vlogcamera('s) langs en leg in een paar uur uw bedrijf of evenement vast. Geen camera ervaring? Geen probleem. Wij kunnen rustig een stuk overnieuw filmen.

- Monteren. Vervolgens ga ik de video monteren. Hierbij kan rekening gehouden worden met uw huisstijl. De lengte van de video verschilt per bedrijf. Het ene bedrijf heeft genoeg aan 2 minuten, de ander 5 minuten. Ik vind het belangrijker dat het bedrijf of evenement een goede video krijgt waarin alles is vermeld, dan dat ik alles moet 'proppen' binnen een bepaald aantal minuten.

- Laatste check. Zodra de video klaar is, laat ik de video aan u zien. Hier heeft u nog de mogelijkheid om kleine veranderingen aan te brengen. Denk hierbij aan een shot dat u niet mooi vind of een detail dat toch net anders moet. Zodra deze aanpassingen zijn doorgevoerd is de video af!

- Uw eigendom. De video wordt uw eigendom. U kunt de video op uw eigen sociale media kanalen plaatsen. Tevens plaats ik de video ook op mijn eigen sociale media kanalen voor extra 'exposure'.