Tarieven

Bent u enthousiast geworden? Wat fijn om te horen! 

Voor €350 excl. btw krijgt u een complete zakelijke vlog of video! Deze prijs is niet afhankelijk van het aantal minuten van de video. Er komen geen 'verrassingen' bij (exclusief eventuele reiskosten).

Wat houdt dit in?

  • U krijgt een voorgesprek. In dit gesprek (face-to-face, telefonisch of per mail) gaan wij het hebben over hoe u de video voor u ziet. Wat wilt u graag in de video terug zien? Wat vindt u belangrijk?
  • Een op maat gemaakte zakelijke vlog of video. Ik kom, samen met mijn camera, langs en leg in een paar uur uw bedrijf of evenement vast. Geen camera ervaring? Geen probleem. Wij kunnen rustig een stuk opnieuw filmen.
  • Monteren. Vervolgens ga ik de video monteren. Hierbij kan rekening gehouden worden met uw huisstijl en er wordt ondertiteling toegevoegd. De lengte van de video verschilt per bedrijf. Het ene bedrijf heeft genoeg aan 2 minuten, de ander aan 5 minuten. Ik vind het belangrijker dat een bedrijf of evenement een goede video krijgt waarin alles is vermeld. Liever een iets langere video dan alles binnen een vast aantal minuten 'proppen'.
  • Laatste check. Zodra de video klaar is, laat ik de video aan u zien. Hier heeft u nog de mogelijkheid om kleine veranderingen door te geven. Denk hierbij aan een shot die u niet mooi vindt of een detail dat toch net anders moet. Hierna is de video officieel af!
  • De video wordt naar u verstuurd via WeTransfer. Hierbij krijgt u ook een pdf bestand met tips over hoe u de video het beste kunt plaatsen op uw sociale media kanalen + een omslagfoto voor YouTube en Facebook.
  • Uw eigendom. De video wordt uw eigendom. U kunt de video op uw eigen sociale media kanalen plaatsen. Tevens plaats ik de video ook op mijn eigen sociale media kanalen voor extra 'exposure'.