Wie zit er achter Valerie Kruidenier Media?


 Als klein meisje van acht was ik gefascineerd door tv en alles wat hierbij hoorde. Ik moest en zou in dit wereldje later werken. Om zoveel mogelijk te proeven van de media wereld, rende ik als klein meisje al op elke camera af die ik zag. Dit bleef hetzelfde naarmate ik ouder werd. Om deze reden besloot ik om na de Havo een media opleiding te volgen. 
Ik heb in 2019 de opleiding Media, Informatie en Communicatie (uitstroom Journalistiek & Voorlichting) aan Saxion Hogeschool te Enschede succesvol afgerond. Mede door deze opleiding heb ik een brede kennis verkregen op diverse gebieden welke in relatie staan met mijn passies, o.a. filmen en presenteren.
Het vuurtje van het presenteren werd helemaal aangewakkerd toen ik gastpresentatrice bij Koffietijd mocht zijn. De mediawereld is een moeilijk wereld en ik merkte al snel dat ik het erg fijn vind om de regie in eigen handen te nemen. Zelf filmen, interviewen, presenteren, monteren. Al deze aspecten maken mij gelukkig. Daarom besloot ik om voor mijzelf te beginnen, middenin de Corona periode. 

Nu zijn we 2 jaar verder!